iPhone 6 Plus Scherm (LCD + Digitizer) Wit

Specificaties
Productnummer11407
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6 Plus
KleurWit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
24,61
20,34 excl. BTW
Normale prijs
28,95
23,93 excl. BTW
5+ op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 6 scherm wit

Is het scherm van je iPhone 6 gebroken, gebarsten, vertoont het vlekken of gaat het scherm niet meer aan? Vervang dan nu makkelijk en snel het scherm helemaal zelf met behulp van PartlyÕs reparatieset. De iPhone schermen van Partly zijn van zeer goede kwaliteit. Dit wordt gewaarborgd door de iPhone schermen twee keer uitgebreid te testen, voordat ze verkocht worden.

Dit iPhone 6 scherm komt zonder nieuwe homebutton, oorluidspreker en front camera. Wil je deze onderdelen ook vervangen? Dat kan gemakkelijk met de iPhone 6 scherm met onderdelen.

Waarschuwing: check of je het goede scherm bij de goed iPhone koopt. Dit iPhone 6 scherm, past alleen maar op een iPhone 6. Voor een iPhone 6s of een ander iPhone model, dien je dus een ander scherm te kopen. Twijfel je over welke iPhone je hebt en weet je niet hoe je hier achter komt? Kijk dan op deze informatiepagina voor een korte uitleg.

Specificaties
Productnummer11407
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 6 Plus
KleurWit
Klantenservice