iPhone 5S/SE Scherm (LCD + Digitizer Glas) met Onderdelen Zwart

Wij van Partly van onze aarde. Wist je dat wij bij elke 25 bestellingen een boom planten?
Lees meer
 34,95
Dit product is Op voorraad
Beschrijving

iPhone 5s/iPhone 5 SE scherm met onderdelen zwart

Is het scherm van jouw iPhone 5s of iPhone SE aan vervanging toe? Geen probleem. Koop dan een nieuw scherm bij Partly. De schermen van Partly worden uitgebreid getest en gecontroleerd voordat ze worden verkocht. Dit zorgt ervoor dat je altijd de goede kwaliteit krijgt. Het vervangen van deze iPhone schermen is geen probleem. Het is wel handig om in het bezit te zijn van een reparatieset. Hiermee repareer je jouw iPhone snel en gemakkelijk. Het is belangrijk om te weten dat dit iPhone scherm komt met frame, LCD back plate, front camera en sensor flex. Ideaal dus, wanneer jouw iPhone weer een verfrissing kan gebruiken.

Wil je een scherm met nóg fellere kleuren en nóg scherper beeld? Dat kan! Neem een kijkje bij de iPhone 5s/iPhone 5 SE scherm (best quality) met onderdelen.

Waarschuwing: controleer of jouw iPhone klopt bij het scherm dat je koopt. Zo past dit scherm niet op een iPhone 5 of een ander iPhone model dan de iPhone 5 SE of iPhone 5s. Weet je niet precies meer welke iPhone je hebt? Kijk dan even op deze informatiepagina en check welke iPhone jij hebt.

Specificaties
Productnummer10027
EANN/A
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5s, iPhone SE