iPhone 5S/SE Scherm (LCD + Digitizer Glas) A+ Zwart

Specificaties
Productnummer10029
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5s, iPhone SE
KleurZwart
Dit iPhone scherm is van de hoogste kwaliteit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
31,46
26,00 excl. BTW
Normale prijs
34,95
28,88 excl. BTW
minder dan 3 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5s/iPhone 5 SE scherm (best quality) zwart

Heb je je iPhone laten vallen en zit er een barst in je scherm? Zoek je het perfecte nieuwe scherm bij je iPhone 5s of iPhone 5 SE? Zoek dan niet verder! Met dit scherm kun je weer trots de straat op. Alles komt weer haarfijn in beeld, precies zoals je van Apple gewend bent. Het vervangen van je iPhone 5s of iPhone 5 SE scherm gaat gemakkelijk en snel. Zeker wanneer je in het bezit bent van een reparatieset.

Dit iPhone scherm komt zonder nieuwe homebutton en frontcamera. Deze dien je vanuit je vorige scherm te hergebruiken. Dit vormt geen enkel probleem! Mocht je dit toch vervelend vinden, dan adviseert Partly de iPhone 5s/iPhone 5 SE (best quality) zwart met onderdelen.

Waarschuwing: koop dit scherm alleen wanneer je in het bezit bent van iPhone 5s of iPhone 5 SE. Wanneer je beschikt over een andere iPhone, zal dit scherm niet passen en/of niet werken. Weet je niet zeker welke iPhone je hebt? Kijk dan op deze informatiepagina en lees hoe je hier achter komt.

Specificaties
Productnummer10029
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5s, iPhone SE
KleurZwart
Klantenservice