iPhone 5S/SE Scherm (LCD + Digitizer Glas) A+ Wit

Specificaties
Productnummer10030
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5s, iPhone SE
KleurWit
Dit iPhone scherm is van de hoogste kwaliteit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
31,46
26,00 excl. BTW
Normale prijs
34,95
28,88 excl. BTW
minder dan 3 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5s/iPhone 5 SE scherm (best quality) wit

Wil je een nieuw scherm voor je iPhone 5s of iPhone 5 SE en wil je de beste kwaliteit? Dat kan bij Partly! Dit iPhone scherm is precies zoals Apple het bedoeld heeft. De beelden zijn haarscherp en de kleuren zijn vel. Met dit scherm oogt je iPhone weer zo goed als nieuw. Met een goede reparatieset vervang je het scherm snel en gemakkelijk.

Het is goed om te weten dat dit scherm onder andere wordt verkocht zonder nieuwe homebutton en frontcamera. Deze dien je vanuit je vorige scherm te hergebruiken. Dit vormt geen enkel probleem! Mocht je dit toch vervelend vinden, dan adviseert Partly de iPhone 5s/iPhone 5 SE (best quality) wit met onderdelen.

Waarschuwing: let goed op dat je het goede scherm bij de goede iPhone koopt. De schermen zijn gemaakt voor specifieke iPhone modellen. Zo past dit scherm niet op een iPhone 5. Check op deze informatiepagina hoe je erachter komt welke iPhone je hebt.

Specificaties
Productnummer10030
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5s, iPhone SE
KleurWit
Klantenservice