iPhone 5S/SE Scherm (LCD + Digitizer Glas) A+ met Onderdelen Wit

Specificaties
Productnummer10032
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5s, iPhone SE
KleurWit
Dit iPhone scherm is van de hoogste kwaliteit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
38,21
31,58 excl. BTW
Normale prijs
44,95
37,15 excl. BTW
minder dan 3 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5s/iPhone 5 SE scherm (best quality) wit met onderdelen

Zitten er vlekken of barsten in je iPhone scherm? Geen paniek! Bij Partly koop je de beste schermen voor je iPhone 5s en iPhone 5 SE. Na een uitgebreide controle, worden de schermen verkocht. Dit iPhone voldoet aan de hoogste eisen. Het hoge aantal pixels maakt het beeld extreem scherp. Ook is het scherm van dusdanige kwaliteit, dat het wel een stootje op kan vangen. Een andervoordeel van dit scherm, is dat het compleet met frame, LCD back plate, front camera en sensor flex wordt verkocht. Het gaat dus om een zeer compleet scherm. Met Partly's reparatieset is het vervangen van het scherm ook nog eens zo gedaan.

Waarschuwing: let goed op welk scherm je koopt. De iPhone schermen zijn gemaakt voor specifieke modellen. Zo past dit scherm niet op een iPhone 5 of een ander iPhone model. Op deze informatiepagina kun je lezen hoe je controleert welke iPhone jij hebt.

Specificaties
Productnummer10032
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5s, iPhone SE
KleurWit
Klantenservice