iPhone 5S Scherm (LCD + Digitizer Glas) Zwart

Specificaties
Productnummer10025
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5s
KleurZwart
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
17,06
14,10 excl. BTW
Normale prijs
18,95
15,66 excl. BTW
minder dan 3 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5s scherm zwart

Heb je een iPhone 5s of iPhone 5 SE en is je scherm kapot? Koop dan je nieuwe iPhone scherm bij Partly. De schermen worden twee keer door professionals getest, voordat ze worden verkocht. De schermen worden alleen verkocht als ze met een score van 100% uit de test komen. De iPhone schermen van Partly kunnen gemakkelijk en snel worden vervangen met behulp van de reparatieset. Met deze set is het vervangen van je scherm een fluitje van een cent. Dit iPhone 5s scherm komt zonder nieuwe homebutton, oorluidspreker en front camera. Wil je deze onderdelen ook vervangen? Dat kan gemakkelijk met de iPhone 5s scherm met onderdelen.

Waarschuwing: let op dat je het goede iPhone scherm koopt. De schermen zijn specifiek gemaakt voor elke iPhone. Zo past dit iPhone scherm niet op een iPhone 5 of een ander iPhone model. Twijfel je over welke iPhone je hebt? Kijk dan op deze informatiepagina en vind uit welke iPhone jij hebt!

Specificaties
Productnummer10025
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5s
KleurZwart
Klantenservice