Thuiswinkel Waarborg
Altijd gratis verzending
Alleen bij Partly.nl
Nu bij Partly.nl de voordeligste refurbished iPhones van Nederland!
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen thuis Gratis verzending! Veilig achteraf betalen

iPhone 5S Refurbished

Een refurbished iPhone 5S

De prijs van een nieuwe iPhone kan erg hoog zijn, waardoor het kopen van een refurbished toestel uitkomst kan bieden. Een refurbished iPhone is eerder gebruikt geweest. Door professionele en technische controle, reiniging en indien nodig reparaties wordt het toestel omgetoverd tot een nagenoeg nieuw toestel. De prijs van een gereviseerde iPhone 5S ligt hierdoor aanzienlijk lager dan een nieuw toestel.
Het voordeel van een gereviseerde iPhone ten opzichte van een tweedehands toestel is de deskundige controle en garantie. Wij bieden namelijk een garantie van maar liefst 12 maanden. Door onze jaren lange ervaring met iPhone reparaties bezitten wij de deskundigheid om oude toestellen nieuw leven in te blazen. 

De capaciteit van een iPhone 5S

Ten opzichte van de iPhone 5 en iPhone 5C is de iPhone 5S de meeste uitgebreide versie. Het toestel is voorzien van een Touch ID, heeft een 64 bit-processor en wordt geleverd met iOS 7 software. Al deze uitgebreide capaciteiten maken de iPhone 5S een kostbaar toestel. Door aanschaf van een gereviseerd toestel is het mogelijk om de iPhone 5S aan te schaffen tegen een veel lagere prijs. 
 

Verzending & aftersales

De gereviseerde toestellen verzenden wij gratis en verzekerd. Wanneer het product bij ons op voorraad is, geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis!  


Heb je vragen over onze refurbished iPhones? Bel dan gerust met onze klantenservice via (030) 227 0154. 

9 artikel(en)

9 artikel(en)

iDeal Credit card Overboeking Paypal Bitcoin Bancontact Mister cash Sofort Afterpay