iPhone 5S Batterij / Accu (A+ Kwaliteit)

Specificaties
Productnummer10057
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5s
KleurNee
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
17,06
14,10 excl. BTW
Normale prijs
18,95
15,66 excl. BTW
nog 5 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5s Batterij & Accu (A++ Kwaliteit)

De iPhone 5s is al geruime tijd op de markt, maar het blijft een erg goede telefoon. Een nadeel van langdurig gebruik van een telefoon, is dat de batterij langzaam achteruit gaat. Om dit op te lossen, koop je een nieuwe batterij van hoogwaardige kwalitieti bij Partly. Wanneer je de iPhone 5s batterij hebt vervangen en je telefoon helemaal is gerepareerd, is hij weer zo goed als nieuw! Deze Batterij is van A++ kwaliteit en kan nog langer mee dan andere iPhone batterijen!

Het vervangen van je iPhone 5s scherm is niet moeilijk. Zeker met behulp van een instructiefilmpje is het zo gedaan. Wel is het handig om in het bezit te zijn van een reparatieset. Deze is ook verkrijgbaar bij Partly. Je vindt de reparatieset onder de categorie ‘Gereedschappen’. Na de installatie van je iPhone 5s batterij kan je iPhone er weer uren tegenaan.

Heb je vragen over installatie of het repareren van je iPhone 5s, schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Partly’s Apple-specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.30 uur. Je kan telefonisch contact opnemen op (030) 227 0154 of een bericht sturen via Facebook, de live-chat of [email protected]

Specificaties
Productnummer10057
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5s
KleurNee
Klantenservice