iPhone 5C Scherm (LCD + Digitizer Glas) Zwart

Specificaties
Productnummer10035
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5C
KleurZwart
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
16,11
13,31 excl. BTW
Normale prijs
18,95
15,66 excl. BTW
minder dan 5 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5C scherm zwart

Heb je een barst in je iPhone scherm 5C of zijn er vlekken zichtbaar? Dan is het tijd voor een nieuw scherm. De iPhone schermen van Partly worden twee keer door specialisten getest. Wanneer de schermen met een 100% score uit deze testen komen, worden ze pas verkocht. Bij Partly ben je dus verzekerd van goede kwaliteit. Dit iPhone 5C scherm komt zonder nieuwe homebutton, oorluidspreker en front camera. Wil je deze onderdelen ook vervangen? Dat kan gemakkelijk met de iPhone 5C scherm met onderdelen.

Waarschuwing: sommige iPhone schermen lijken erg op elkaar. Het is echter zo dat alle schermen net anders zijn. Zo past een iPhone 5 scherm niet op een iPhone 5C. Controleer dus goed welke iPhone je hebt, voordat je een nieuw scherm aanschaft. Weet je niet meer welke iPhone je hebt? Kijk dan even op deze informatiepagina om het te controleren.

Specificaties
Productnummer10035
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5C
KleurZwart
Klantenservice