iPhone 5C Scherm (LCD + Digitizer Glas) met Onderdelen Zwart

Specificaties
Productnummer10036
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5C
KleurZwart
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
20,36
16,83 excl. BTW
Normale prijs
23,95
19,79 excl. BTW
Dit product is Uitverkocht
Beschrijving

iPhone 5C scherm zwart met onderdelen

Heb je je iPhone 5C laten vallen en is het scherm kapot gegaan? Dan koop je bij Partly voordelig en gemakkelijk een nieuw iPhone scherm. Dit scherm voldoet aan alle eisen. Het scherm is maar liefst twee keer getest door ervaren Apple specialisten. Wanneer de iPhones als 'Perfect' uit de score komen, worden de iPhones verkocht. Dit iPhone 5C scherm komt compleet met frame, LCD back plate, front camera, sensor flex, homebutton en homebutton Flexkabel. Bij Partly ben je dus verzekerd van de juiste kwaliteit. Het vervangen van het scherm is niet erg ingewikkeld. Met de juiste reparatieset en een instructiefilmpje is het scherm zo gerepareerd en vervangen.

Wil je een scherm met nóg fellere kleuren en nóg scherper beeld? Dat kan! Neem een kijkje bij de iPhone 5C scherm (best quality) met onderdelen.

Waarschuwing: alle iPhone schermen zijn net verschillend en werken alleen als ze op de juiste iPhone worden geïnstalleerd. Zo past een scherm van de iPhone 5C niet op een iPhone 5. Zorg er dus voor dat je controleert welke iPhone je hebt, voordat je een nieuw scherm koopt.

Specificaties
Productnummer10036
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5C
KleurZwart
Klantenservice