iPhone 5C Scherm (LCD + Digitizer Glas) met Onderdelen Zwart

Specificaties
Productnummer10036
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5C
KleurZwart
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
20,36
16,83 excl. BTW
Normale prijs
23,95
19,79 excl. BTW
minder dan 4 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5C scherm zwart met onderdelen

Heb je je iPhone 5C laten vallen en is het scherm kapot gegaan? Dan koop je bij Partly voordelig en gemakkelijk een nieuw iPhone scherm. Dit scherm voldoet aan alle eisen. Het scherm is maar liefst twee keer getest door ervaren Apple specialisten. Wanneer de iPhones als 'Perfect' uit de score komen, worden de iPhones verkocht. Dit iPhone 5C scherm komt compleet met frame, LCD back plate, front camera, sensor flex, homebutton en homebutton Flexkabel. Bij Partly ben je dus verzekerd van de juiste kwaliteit. Het vervangen van het scherm is niet erg ingewikkeld. Met de juiste reparatieset en een instructiefilmpje is het scherm zo gerepareerd en vervangen.

Wil je een scherm met nóg fellere kleuren en nóg scherper beeld? Dat kan! Neem een kijkje bij de iPhone 5C scherm (best quality) met onderdelen.

Waarschuwing: alle iPhone schermen zijn net verschillend en werken alleen als ze op de juiste iPhone worden geïnstalleerd. Zo past een scherm van de iPhone 5C niet op een iPhone 5. Zorg er dus voor dat je controleert welke iPhone je hebt, voordat je een nieuw scherm koopt.

Specificaties
Productnummer10036
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5C
KleurZwart
Klantenservice