iPhone 5C Scherm (LCD + Digitizer Glas) A+ Zwart

Specificaties
Productnummer10037
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5C
KleurZwart
Dit iPhone scherm is van de hoogste kwaliteit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
29,71
24,55 excl. BTW
Normale prijs
34,95
28,88 excl. BTW
nog 5 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5C scherm (best quality) zwart

Ben je op zoek naar een scherm dat het beste in je iPhone 5C naar boven haalt? Sla dan nu je slag! Met dit scherm zie je de mooiste kleuren en de scherpste beelden. Precies zoals Apple het bedoeld heeft. Je ziet foto’s en films alsof je er zelf tussen staat. Wil je jouw iPhone 5C scherm repareren? Koop dan dit scherm. Het is handig om in het bezit te zijn van een reparatieset. Ook deze is verkrijgbaar bij Partly.

Dit iPhone 5C scherm komt zonder homebutton en frontcamera. Deze dien je vanuit je vorige scherm te hergebruiken. Dit vormt geen enkel probleem! Mocht je dit toch vervelend vinden, dan adviseert Partly de iPhone 5C (best quality) zwart met onderdelen.

Waarschuwing: controleervoor de aankoop of je een iPhone 5C hebt. Wanneer je een iPhone 5 of een andere iPhone hebt, past dit scherm niet op jouw telefoon. Weet je niet zeker welke iPhone je hebt? Neem dan een kijkje op deze informatiepagina. Hier wordt uitgelegd hoe je erachter komt welke iPhone je hebt.

Specificaties
Productnummer10037
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5C
KleurZwart
Klantenservice