Thuiswinkel Waarborg
Altijd gratis verzending
Alleen bij Partly.nl
Nu bij Partly.nl de voordeligste refurbished iPhones van Nederland!
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen thuis Gratis verzending! Veilig achteraf betalen

iPhone 5C Refurbished

Refurbished of een nieuwe iPhone 5C?

Een nieuwe iPhone kan erg prijzig zijn, waardoor de aankoop van een refurbished toestel een goed alternatief kan zijn. Een refurbished iPhone 5C is een toestel dat al eerder gebruikt is geweest, hierdoor is de prijs aanzienlijk lager dan een nieuw toestel. Door professionele technische controle, reiniging en indien nodig reparaties is het toestel nagenoeg gelijk aan een nieuw exemplaar. Het voordeel van een gereviseerde iPhone ten opzichte van een tweedehands toestel is de deskundige controle en de garantie. Wij bieden namelijk een garantie van maar liefst 12 maanden. Door onze jaren lange ervaring met iPhone reparaties zijn wij in staat gebruikte toestellen om te toveren tot een nagenoeg nieuw toestel. De gereviseerde toestellen verzenden wij gratis en verzekerd. 

 

iPhone 5C

De iPhone 5C is het budget model uit de iPhone 5 reeks. Het toestel is van plastic en voorzien van een mooie vormgeving. Het toestel is verkrijgbaar in de vrolijke kleuren wit, blauw, groen, geen en roze. De prestaties zijn gelijk aan die van de iPhone 5. De iPhone 5C is voorzien van 8GB of 16GB geheugen. Het toestel wordt geleverd met een bijbehorende oplaadkabel en USB adapter.

 

12 maanden garantie

Wij bieden een garantie van 12 maanden wanneer er zich defecten aan het toestel voordoen die niet door buitenaf zijn ontstaan. Mede door deze ruime garantie valt een refurbished te vergelijken met een nieuw toestel. 

Heb je vragen over een refurbished iPhone 5C? Bel dan gerust met onze klantenservice via (030) 227 0154.

10 artikel(en)

10 artikel(en)

iDeal Credit card Overboeking Paypal Bitcoin Bancontact Mister cash Sofort Afterpay