iPhone 5C Batterij / Accu

Specificaties
Productnummer11050
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5C
KleurNee
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
8,46
6,99 excl. BTW
Normale prijs
9,95
8,22 excl. BTW
5+ op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5C Batterij & Accu

Laadt jouw iPhone 5C niet snel meer op of is de batterij heel snel leeg? Dan heb je waarschijnlijk problemen met je accu. Bij Partly koop je een nieuwe batterij van hoogwaardige kwaliteit voor voordelige prijzen. Hierdoor kan jouw iPhone 5C nog heel lang mee.

Het vervangen van de iPhone 5C batterij is niet erg moeilijk. Er zijn vele instructiefilmpjes beschikbaar, waarop alles duidelijk wordt uitgelegd. Je hebt wel specifiek gereedschap nodig. Dit gereedschap is te koop bij Partly. Je vindt het onder de categorie ÔGereedschappenÕ. Na de reparatie van je iPhone SE is jouw telefoon weer zo goed als nieuw.

Heb je vragen over installatie of het repareren van je iPhone 5C, schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. PartlyÕs Apple-specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.30 uur. Je kan telefonisch contact opnemen op (030) 227 0154 of een bericht sturen via Facebook, de live-chat of [email protected]

Specificaties
Productnummer11050
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5C
KleurNee
Klantenservice