iPhone 5 Scherm (LCD + Digitizer Glas) Wit

Specificaties
Productnummer10040
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5
KleurWit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
16,11
13,31 excl. BTW
Normale prijs
18,95
15,66 excl. BTW
5+ op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5 scherm wit

Ben je op zoek naar een nieuw scherm voor je iPhone 5? Zoek dan niet verder. Met dit nieuwe scherm worden alle mooie kleuren weer zichtbaar en heb je alles weer scherp in beeld! Het scherm wordt twee keer getest alvorens het in een beveiligde verpakking wordt opgestuurd. Bij dit scherm worden geen extra onderdelen, zoals de front camera en homebutton, geleverd. Deze dien je vanaf je telefoon over te zetten naar het nieuwe scherm. Met de reparatieset van Partly is dat geen enkel probleem. Wil je een nieuw scherm waar deze onderdelen al aan vast zitten? Ook dat is mogelijk! Kijk dan naar de iPhone 5 scherm met onderdelen.

Waarschuwing: zorg dat je het goede scherm bij de goede iPhone koopt. Weet je niet zeker welke iPhone je hebt? Kijk dan op deze informatiepagina en vind het uit welke iPhone jij hebt.

Specificaties
Productnummer10040
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5
KleurWit
Klantenservice