iPhone 5 Scherm (LCD + Digitizer Glas) met Onderdelen Zwart

Specificaties
Productnummer10041
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5
KleurZwart
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
21,56
17,82 excl. BTW
Normale prijs
23,95
19,79 excl. BTW
nog 1 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5 scherm zwart met onderdelen

Is het scherm van je iPhone 5 beschadigd? Bij Partly zijn er verschillende opties om je iPhone weer helemaal in orde te maken. Zo koop je dit iPhone 5 scherm inclusief onder andere een nieuwe homebutton en front camera. Hierdoor is het gemakkelijker om het scherm te vervangen en is je iPhone weer zo goed als nieuw! Het vervangen van het scherm kun je gemakkelijk zelf doen, mits je in het bezit bent van een reparatieset. Wanneer je die nog niet hebt, kun je de set natuurlijk kopen bij Partly.

Het is belangrijk om te weten dat dit scherm compleet met frame, LCD back plate, front camera, sensor flex, homebutton en homebutton Flexkabel komt. Wil je een scherm met nóg fellere kleuren en nóg scherper beeld? Dat kan! Neem een kijkje bij de iPhone 5 scherm (best quality) met onderdelen.

Waarschuwing: de schermen van de iPhones lijken allemaal erg op elkaar. Toch zitten er kleine verschillen tussen. Het scherm van een iPhone 5 past bijvoorbeeld niet op een iPhone 5C. Kijk dus goed welke iPhone je hebt. Weet je niet hoe dat moet? Lees dan de handleiding op deze informatiepagina.

Specificaties
Productnummer10041
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5
KleurZwart
Klantenservice