iPhone 5 Scherm (LCD + Digitizer Glas) met Onderdelen Wit

Specificaties
Productnummer10042
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5
KleurWit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
21,56
17,82 excl. BTW
Normale prijs
23,95
19,79 excl. BTW
minder dan 3 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5 scherm wit met onderdelen

Zitten er krassen op het scherm van je iPhone 5, vertoont deze vlekken in het beeld of gaat het beeld helemaal niet meer aan? Dan is het tijd om je iPhone 5 scherm te vervangen. Bestel een iPhone 5 scherm bij Partly en vervang deze makkelijk en snel zelf. Hiervoor heb je wel nog een bijpassende reparatieset nodig. Ook deze is bij Partly verkrijgbaar. Let op, dit scherm is compleet met frame, LCD back plate, front camera, sensor flex, homebutton en homebutton Flexkabel. Wil je een scherm met nóg betere kwaliteit? Kijk dan eens naar de iPhone 5 scherm (best quality) met onderdelen.

Waarschuwing: dit scherm is specifiek voor de iPhone 5. Heb je een iPhone 5C, iPhone 5s of een andere iPhone, dan heb je ook een ander scherm nodig. Weet je niet zeker welke iPhone je hebt? Kijk dan op deze informatiepagina om het te achterhalen.

Specificaties
Productnummer10042
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5
KleurWit
Klantenservice