iPhone 5 Scherm (LCD + Digitizer Glas) A+ Zwart

Specificaties
Productnummer10043
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5
KleurZwart
Dit iPhone scherm is van de hoogste kwaliteit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
31,46
26,00 excl. BTW
Normale prijs
34,95
28,88 excl. BTW
nog 5 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5 scherm (best quality) zwart

Ben je op zoek naar een scherm dat je iPhone 5 nieuw leven in doet blazen? Zoek dan niet verder! Dit scherm heeft het scherpe beeld en de volle kleuren die je van Apple gewend bent. Met dit scherm geniet je weer volop van mooie foto’s en films. Als je het scherm zelf wilt vervangen, is het handig om een reparatieset in huis te hebben. Ook deze is verkrijgbaar bij Partly.

Dit iPhone 5 scherm komt zonder homebutton en frontcamera. Deze dien je vanuit je vorige scherm te hergebruiken. Dit vormt geen enkel probleem! Mocht je dit toch vervelend vinden, dan adviseert Partly de iPhone 5 (best quality) zwart met onderdelen.

Waarschuwing: let op dat je het juiste scherm koopt bij de juiste iPhone. Sommige iPhones lijken hetzelfde scherm te hebben, maar dat is zeker niet het geval. Weet je niet zeker welke iPhone je hebt, kijk dan even op deze informatiepagina. Hier vind je welke iPhone jij hebt!

Specificaties
Productnummer10043
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5
KleurZwart
Klantenservice