iPhone 5 Scherm (LCD + Digitizer Glas) A+ Wit

Specificaties
Productnummer10044
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5
KleurWit
Dit iPhone scherm is van de hoogste kwaliteit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
31,46
26,00 excl. BTW
Normale prijs
34,95
28,88 excl. BTW
5+ op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5 scherm (best quality) wit

Zitten er krassen of zelfs barsten in je scherm en ben je dus op zoek naar een nieuw scherm voor je iPhone 5? Zoek dan niet verder! Dit scherm levert de kwaliteit die je van Apple gewend bent. Haarscherp en rijk aan kleuren. Met dit scherm weet je zeker dat je er weer even tegenaan kunt! Het vervangen van het scherm is met een goede reparatieset en een online instructiefilmpje een fluitje van een cent. Ook de reparatieset is bij Partly te verkrijgen. Het scherm komt zonder nieuwe homebutton en front camera. Je dient dus je oude onderdelen te hergebruiken. Dit is geen enkel probleem! Mocht je toch op zoek zijn naar een scherm waar deze onderdelen bijzitten; kijk dan eens naar de iPhone 5 scherm (best quality) wit met onderdelen.

Waarschuwing: controleer van tevoren of je het goede scherm bij de goede iPhone koopt. Dit iPhone 5 scherm past alleen op de iPhone 5. Ben je in het bezit van een iPhone 5C, iPhone 5s of een andere iPhone, dan past dit scherm niet. Weet je niet welke iPhone je hebt? Kijk dan even op deze informatiepagina. Hier lees je hoe je daar achter komt.

Specificaties
Productnummer10044
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5
KleurWit
Klantenservice