iPhone 5 Scherm (LCD + Digitizer Glas) A+ met Onderdelen Zwart

Specificaties
Productnummer10045
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5
KleurZwart
Dit iPhone scherm is van de hoogste kwaliteit
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
38,21
31,58 excl. BTW
Normale prijs
44,95
37,15 excl. BTW
minder dan 4 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 5 scherm (best quality) zwart met onderdelen

Zijn er vlekken zichtbaar op je iPhone 5 scherm of heb je zelfs barsten? Dan is dit het moment om een nieuw iPhone scherm aan te schaffen. Dit scherm heeft de beste kwaliteit. Dit houdt in dat het beeld extreem scherp is. Ook de kleuren zullen feller zijn dan ooit tevoren. Let op, dit iPhone 5 scherm wordt verkocht compleet met frame, LCD back plate, front camera, sensor flex, homebutton en homebutton Flexkabel. Je kan dus spreken van een zeer compleet scherm! Met Partly's reparatieset is het vervangen van het scherm zo gedaan.

Waarschuwing: dit iPhone scherm is uitsluitend geschikt voor de iPhone 5. Er zijn een aantal iPhones die op elkaar lijken. Het scherm is echter net anders. Controleer dus goed of je het goede scherm bij de goede iPhone koopt. Weet je niet meer welke iPhone je hebt en hoe je erachter komt welke jij hebt? Kijk dan op deze informatiepagina en lees de korte handleiding.

Specificaties
Productnummer10045
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5
KleurZwart
Klantenservice