iPhone 5 Batterij / Accu (A+ Kwaliteit)

Specificaties
Productnummer10060
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5
KleurNee
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
16,11
13,31 excl. BTW
Normale prijs
18,95
15,66 excl. BTW
Dit product is Uitverkocht
Beschrijving

iPhone 5 Batterij & Accu (A++ Kwaliteit)

De iPhone 5 is al sinds 2012 op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Het is dus niet raar dat je batterij op een gegeven moment wat minder wordt. De iPhone 5 batterij kan gemakkelijk vervangen worden. Bij Partly koop je voordelige nieuwe iPhone 5 batterijen van zeer goede kwaliteit. Na de reparatie van jouw iPhone 5, kan je telefoon er weer lang tegenaan! Deze Batterij is van A++ kwaliteit en kan nog langer mee dan andere iPhone batterijen!

Je iPhone 5 batterij is zo vervangen. Zeker wanneer je in het bezit bent van een reparatieset is het snel gedaan. De reparatieset kun jij bij Partly vinden onder de categorie ‘Gereedschappen’. Na de vervanging van de batterij is jouw iPhone 5 weer zo goed als nieuw!

Heb je vragen over installatie of het repareren van je iPhone 5, schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Partly’s Apple-specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.30 uur. Je kan telefonisch contact opnemen op (030) 227 0154 of een bericht sturen via Facebook, de live-chat of klantenservice@partly.nl.

Specificaties
Productnummer10060
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 5
KleurNee
Klantenservice