iPhone 4S Scherm (LCD + Digitizer Glas) Wit

Specificaties
Productnummer10048
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 4s
KleurNee
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
16,11
13,31 excl. BTW
Normale prijs
18,95
15,66 excl. BTW
5+ op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 4s scherm wit

Doordat het scherm van de iPhone 4s van glas is, breekt het snel als je je iPhone laat vallen. Ook is het nog weleens zo dat het scherm niet meer of niet meer goed reageert of vlekken vertoont. Mocht dit gebeuren, geen paniek! Bij Partly kun je goedkoop en snel een nieuw iPhone 4s scherm bestellen. Hierna kun je deze zelf vervangen. Hierbij heeft u wel een bijpassende reparatieset nodig, deze kun je ook gemakkelijk bij ons bestellen. Je iPhone 4s is snel weer zo goed als nieuw! Let er tijdens het vervangen wel op dat de twee kabels tijdens de reparatie goed door het frame heen worden gehaald. Wanneer één van de kabels scheef lijkt te zitten, begin dan opnieuw. De kabel scheurt snel af wanneer je eraan trekt.

Waarschuwing: bekijk voor je bestelt of je een iPhone 4 of iPhone 4s hebt. De schermen lijken op elkaar, maar zijn net anders. Op deze informatiepagina wordt uitgelegd hoe je erachter komt welke telefoon je hebt.

Specificaties
Productnummer10048
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 4s
KleurNee
Klantenservice