Specificaties
Productnummer10472
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 4s
KleurNee
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
13,46
11,12 excl. BTW
Normale prijs
14,95
12,36 excl. BTW
minder dan 4 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 4S Behuizing

Als het frame van je iPhone 4s gebogen of kapot is dien je deze te vervangen. Dit is de behuizing van je iPhone 4s waaraan alles, zoals flex kabels, bevestigd wordt. Als je deze reparatie zelf wilt uitvoeren heb je wel een bijpassende reparatieset hebben. Deze kan je ook bij Partly bestellen.

Specificaties
Productnummer10472
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 4s
KleurNee
Klantenservice