iPhone 4S Behuizing met Onderdelen Wit

Specificaties
Productnummer10474
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 4s
KleurNee
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
26,06
21,54 excl. BTW
Normale prijs
28,95
23,93 excl. BTW
nog 1 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 4S Behuizing met Onderdelen Wit

Als het frame van je iPhone 4S gebogen of kapot is dien je deze te vervangen. Dit is namelijk de behuizing van je iPhone 4S waaraan alles, zoals knoppen, bevestigd wordt. Om deze reparatie uit te voeren heb je wel een bijpassend reparatiesetje nodig. Ook deze is te koop bij Partly.

Let op, dit onderdeel is compleet met frame, aan/uit-knop, mute- en volumeknoppen, power flex kabel, jack flex kabel, trilmotor, luidspreker, dock connector, oorluidspreker, front camera, home button en home button flex kabel.

Specificaties
Productnummer10474
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 4s
KleurNee
Klantenservice