iPhone 4S Batterij / Accu (A+ Kwaliteit)

Rating:
100% of 100
Specificaties
Productnummer10061
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 4s
KleurNee
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
13,56
11,21 excl. BTW
Normale prijs
15,95
13,18 excl. BTW
Dit product is Uitverkocht
Beschrijving

iPhone 4s Batterij & Accu (A++ Kwaliteit)

Aangezien de iPhone 4s al erg lang op de markt is, is het niet raar dat de batterij snel leeg gaat of niet goed meer oplaad. Een nieuwe batterij is hiervoor een goede oplossing. De iPhone 4s batterijen van Parly zijn niet duur, maar zorgen er wel voor dat je telefoon er weer lang tegenaan kan. Deze Batterij is van A++ kwaliteit en kan nog langer mee dan andere iPhone batterijen!

Het vervangen van je iPhone 4s batterij is niet moeilijk. Er zijn op internet vele instructiefilmpjes beschikbaar, die de reparatie van je iPhone 4s batterij nog gemakkelijker maken. Het is wel belangrijk om het juiste gereedschap in huis te hebben. Partly heeft hiervoor meerdere geschikte reparatiesetjes. Deze zijn te vinden onder de categorie ‘Gereedschappen’. Wanneer je iPhone 4s batterij is vervangen, is je iPhone weer zo goed als nieuw!

Heb je vragen over installatie of het repareren van je iPhone 4s, schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Partly’s Apple-specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.30 uur. Je kan telefonisch contact opnemen op (030) 227 0154 of een bericht sturen via Facebook, de live-chat of klantenservice@partly.nl.

Specificaties
Productnummer10061
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 4s
KleurNee
Klantenservice