iPhone 4S Batterij / Accu (A+ Kwaliteit)

Rating:
100% of 100
Specificaties
Productnummer10061
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 4s
KleurNee
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
13,56
11,21 excl. BTW
Normale prijs
15,95
13,18 excl. BTW
minder dan 3 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 4s Batterij & Accu (A++ Kwaliteit)

Aangezien de iPhone 4s al erg lang op de markt is, is het niet raar dat de batterij snel leeg gaat of niet goed meer oplaad. Een nieuwe batterij is hiervoor een goede oplossing. De iPhone 4s batterijen van Parly zijn niet duur, maar zorgen er wel voor dat je telefoon er weer lang tegenaan kan. Deze Batterij is van A++ kwaliteit en kan nog langer mee dan andere iPhone batterijen!

Het vervangen van je iPhone 4s batterij is niet moeilijk. Er zijn op internet vele instructiefilmpjes beschikbaar, die de reparatie van je iPhone 4s batterij nog gemakkelijker maken. Het is wel belangrijk om het juiste gereedschap in huis te hebben. Partly heeft hiervoor meerdere geschikte reparatiesetjes. Deze zijn te vinden onder de categorie ‘Gereedschappen’. Wanneer je iPhone 4s batterij is vervangen, is je iPhone weer zo goed als nieuw!

Heb je vragen over installatie of het repareren van je iPhone 4s, schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. Partly’s Apple-specialisten zijn op werkdagen bereikbaar tussen 11.00 uur en 17.30 uur. Je kan telefonisch contact opnemen op (030) 227 0154 of een bericht sturen via Facebook, de live-chat of [email protected]

Specificaties
Productnummer10061
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 4s
KleurNee
Klantenservice