iPhone 4 Scherm (LCD + Digitizer Glas) Zwart

Specificaties
Productnummer10049
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 4
KleurNee
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
17,06
14,10 excl. BTW
Normale prijs
18,95
15,66 excl. BTW
nog 1 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPhone 4 scherm zwart

Zit er een barst in je scherm of vertoont je scherm andere mankementen? Bestel dan bij Partly gemakkelijk en goedkoop een nieuw scherm voor je iPhone 4. Wil je zelf je scherm vervangen? Geen probleem! Met de reparatieset van Partly is dat een fluitje van een cent.

Zorg dan wel dat je een goede reparatieset in huis hebt. Ook deze is te bestellen bij Partly. Het zelf vervangen van het scherm van de iPhone 4 is met behulp van een instructiefilmpje zo gepiept. Hierna is je iPhone 4 weer zo goed als nieuw! Let wel op dat de twee kabels tijdens de reparatie goed door het frame heen worden gehaald. Lijkt één van de kabels scheef te zitten, begin dan opnieuw. Wanneer je aan de kabel trekt, scheurt deze af.

Waarschuwing: controleer of je een iPhone 4 of iPhone 4s hebt. De schermen van deze telefoons zijn verschillend. Op deze informatiepagina kun je lezen hoe je deze telefoons kunt onderscheiden.

Specificaties
Productnummer10049
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPhone 4
KleurNee
Klantenservice