December Korting Maand t/m 1 januari €5 korting op refurbished en 5% korting op alle onderdelen

5% Korting op onderdelen & €5 op refurbished

iPad Air / iPad 9.7" (2017) Scherm Digitizer Compleet A++ Wit

Beste kwaliteit
Specificaties
Productnummer10540
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPad Air
Speciale prijs  28,45 Excl. BTW 23,51 Normale prijs  29,95 Excl. BTW 24,75
Beschikbaarheid2-5 dagen levertijd

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPad Air Digitizer Compleet A++ Wit

Is het scherm van je iPad Air gebarsten of gebroken? Vervang dan nu makkelijk het scherm met dit complete iPad Air scherm. Deze reparatie kan je zelf ook uitvoeren, hiermee bespaar je tijd en geld. Enige wat je hiervoor nog meer nodig hebt is een bijpassende reparatieset en deze kun je ook bij ons bestellen.

Let op, dit onderdeel is compleet met digitizer, home button, home button flex kabel, front camera houder en 3M stickers.

Specificaties
Productnummer10540
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPad Air
Klantenservice
Onze klantenservice is bereikbaar
Bel op 030 227 0154