iPad 2 Digitizer Scherm Zwart

Specificaties
Productnummer10573
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPad 2
KleurNee
Dit product is (tijdelijk) afgeprijsd!
Speciale prijs
11,01
9,10 excl. BTW
Normale prijs
12,95
10,70 excl. BTW
minder dan 4 op voorraad

Onderdelen zijn er in veel verschillende smaken. We gaan het niet mooier maken dan het is: in de onderdelenmarkt is ontzettend veel slechte kwaliteit te vinden. Maar gelukkig ook heel veel goede.

Partly heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de meest betrouwbare kwaliteit voor de beste prijs. Deze combinatie maakt ons wie we zijn, en maakt onze klanten tevreden en bij ons terugkomen.

Wij verkopen de volgende drie gradaties onderdelen:

Instapkwaliteit (ook wel compatibel / huismerk)

Een sterk product voor een goede prijs. Het product is goedkoper geproduceerd, maar de kwaliteit is betrouwbaar en het product meerdere malen getest. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

High copy

Een tussenkwaliteit welke vooral beschikbaar is bij iPhone schermen. Deze schermen hebben een betere kleurenweergave, zijn beter gelijmd en mooier afgewerkt zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

A++ Kwaliteit (ook wel Best Quality / OEM)

De hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. Nagenoeg gelijk aan de originele onderdelen – verschil zal niet tot nauwelijks te merken zijn. Op deze producten geldt 6 maanden garantie.

Kies de kwaliteit die je het liefste hebt, maar als wij je met de juiste keuze kunnen helpen dan horen wij het graag.


Met en zonder onderdelen

Als er bij een onderdeel (vaak schermen) 'met onderdelen' in de titel staat vermeld, dan is dit het meest complete onderdeel dat beschikbaar is. Zo worden de iPhone schermen met onderdelen gemonteerd geleverd met: LCD Backplate, Oorluidspreker en Front Camera. Zo is jouw reparatie nog sneller voor elkaar!

Beschrijving

iPad 2 Digitizer Scherm Zwart

Is het scherm van je iPad 2 gebarsten of gebroken? Bestel bij Partly makkelijk en snel een nieuw iPad 2 scherm en vervang deze zelf. Hierbij is het handig om in het bezit te zijn van een reparatieset. Deze is verkrijgbaar bij Partly en vind je onder de categorie ‘Gereedschappen’.

Specificaties
Productnummer10573
Geschikt voor merkApple
Geschikt voor modeliPad 2
KleurNee
Klantenservice