Op zoek naar een hoesjes om je iPhone XR goed te beschermen, je vindt het op Partly. Hieronder vind je een uitgebreid assortiment met hoesjes van hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Deze populaire hoesjes zijn voor jou uitgezocht zodat jij je iPhone XR goed kunt beschermen.

Toont alle 3 resultaten

Acrylic TPU iPhone XR hoesje

Morgen in huis

Oorspronkelijke prijs was: € 7,95.Huidige prijs is: € 6,36.

Brushed carbon fiber hoesje iPhone XR

Morgen in huis

Oorspronkelijke prijs was: € 8,95.Huidige prijs is: € 7,16.

Portemonnee iPhone XR hoesje

Morgen in huis

 9,56  11,95
Bruin
Wit
Zwart

iPhone XR hoesje koop je op Partly

Natuurlijk wil jij je toestel niet laten vallen, maar toch gebeurt het altijd wanneer je het net niet verwacht. Een barstje of een krassen op het scherm ontstaan gewoon snel, supervervelend! Dit overkomt niet alleen jou maar vrijwel iedereen. Met een goed hoesje kun jij je iPhone XR hier tegen beschermen.

Een goede iPhone XR hoesje is belangrijk om je iPhone optimaal te beschermen. In combinatie met een tempered glass is dit de beste bescherming voor je iPhone. De hoesjes die Partly aanbiedt kunnen gemakkelijk aangebracht worden en zijn gemaakt.

Voor welke iPhone XR modelnummers zijn deze hoesjes geschikt?

Deze hoesjes van Partly zijn geschikt voor de iPhone XR en zijn compatibele voor de volgende modelnummers: A1984, A2105, A2106, A2107.

Heb je vragen over de hoesjes van de iPhone XR? Van een simpele vraag tot aan het retourneren van je product, je kunt bij onze klantenservice terecht. Onze klantenservice specialisten geven je graag advies per telefoon of via de live-chat op onze site. Bij Partly heb je 14 dagen retourrecht en we geven standaard 6 maanden garantie op elk onderdeel.