Gigaset N510 IP PRO DECT Basisstation

Specificaties
ProductnummerS30852-H2217-R101
EAN4250366821245
 119,99 99,17 excl. BTW
Beschikbaarheid2-5 dagen levertijd
Beschrijving

Let op: dit IP-basisstation wordt zonder handsets geleverd.

DECT IP-basisstation voor alle Gigaset-handsets en 4 parallelle gesprekken in uitstekende geluidskwaliteit, compatibel met een groot aantal VoIP-providers en telefooncentrales.

Parallelle gesprekken en meerdere lijnen
Het N510 IP PRO DECT IP-basisstation biedt geavanceerde mobiele communicatie voor maximaal 6 gebruikers. Op het DECT IP-basisstation kunnen tot 6 handsets worden aangemeld. Hierbij heeft u de keuze uit een groot aanbod van compatibele Gigaset-handsets. Het DECT IP-basisstation ondersteunt tot 6 verschillende VoIP-accounts en telefoonnummers, en is dus de ideale oplossing voor meerdere gebruikers of verschillende lijnen. Er kunnen tot 4 gesprekken parallel worden gevoerd.

Verhoog uw productiviteit
Het online-telefoonboek maakt het opzoeken van personen en zakelijke contacten in online-telefoonboeken van diverse providers heel eenvoudig. In combinatie met de telefooncentrales Gigaset T300/T500 PBX heeft de gebruiker bovendien via de handset toegang tot het bedrijfstelefoonboek. Zodra voor het account van de gebruiker een nieuw e-mailbericht binnenkomt, stuurt de e-mailviewer automatisch een bericht, inclusief de afzender, tijd/datum, onderwerp en tekst.

Eenvoudige configuratie
Bij gebruik met de Gigaset T300/T500-telefooncentrales biedt het DECT IP-basisstation het voordeel van 'zero-touch'-installatie. In combinatie met andere telefooncentrales en providers wordt de installatie ondersteund door MAC-gebaseerde autoprovisioning of configuratiecodes.

Geschikt voor uiteenlopende systemen/omgevingen
Het DECT IP-basisstation is compatibel met meer dan 230 wereldwijd gevestigde VoIP-providers en een groot aantal telefooncentrales.

Meegroeien met uw wensen
Als u een groter gebied wilt bestrijken, kunt u tot 4 N510-basisstations toevoegen; binnen dit nieuwe bereik is roaming mogelijk. Het bereik kan ook worden vergroot door gebruik te maken van DECT-repeaters. Dankzij al deze flexibele functies kan de Gigaset N510 IP PRO precies aan uw eisen en wensen worden aangepast.

ECO DECT: Pure energiebesparing zonder DECT-signaal
De zuinige netadapter van de Gigaset N510 IP PRO verbruikt minder elektriciteit , wat goed is voor het milieu n uw portemonnee. Net als alle andere Gigaset-basisstations vermindert dit toestel variabel het DECT-signaal tussen handset en basisstation naarmate het toestel zich dichter bij het basisstation bevindt. Daarnaast kunt u het DECT-signaal van de Gigaset N510A IP met 80% verminderen door eenvoudig de ECO-modus op de aangemelde handset in te schakelen. En als u de functie ECO Mode Plus4 van de aangemelde handset inschakelt, wordt het DECT-signaal uitgeschakeld als het basisstation op standby staat.

Ontdek dit veelzijdige DECT IP-basisstation voor kleine ondernemingen met zijn groot aantal telefoonfuncties voor een hogere productiviteit: de Gigaset N510 IP PRO.

Professionele HD Sound
Uitstekende HDSP -geluidskwaliteit van de N510 IP PRO voor meer zakelijke efficintie: dankzij de superieure en heldere breedbandtechnologie klinken gesprekken als persoonlijke ontmoetingen.

DECT IP-basisstation voor mobiele communicatie in het midden- en kleinbedrijf

  • DECT IP-basisstation voor maximaal 6 VoIP-accounts
  • Uitbreidbaar telefoonsysteem voor maximaal 6 gebruikers: multilijn-telefoneren voor maximaal 6 handsets en 4 parallelle gesprekken.
  • Te combineren met een groot aanbod van aantrekkelijke Gigaset DECT-handsets
  • Uitstekende HD Sound
  • Breid het systeem uit met maximaal vier N510 IP PRO-basisstations voor roaming of vergroot het DECT-bereik met Gigaset-repeaters
  • Vergroot uw productiviteit met online-telefoonboeken, bedrijfstelefoonboeken en signalering van nieuwe e-mailberichten.
  • 'Zero-touch'-configuratie in combinatie met Gigaset-telefooncentrales. Compatibel met een groot aantal gevestigde VoIP-providers en telefooncentrales.
  • Roaming binnen het bereik van maximaal vier extra N510 IP PRO-basisstations of vergroot het DECT-bereik met Gigaset-repeaters.
  • Power over Ethernet en netvoeding.
  • Energiebesparing door middel van ECO DECT
Specificaties
ProductnummerS30852-H2217-R101
EAN4250366821245
Klantenservice
Onze klantenservice is bereikbaar
Bel op 030 227 0154