Thuiswinkel Waarborg
Altijd gratis verzending
Alleen bij Partly.nl
Nu bij Partly.nl de voordeligste refurbished iPhones van Nederland!

Garantie & Retouren

Klanten hebben bij ons altijd 30 dagen de tijd om een retourmelding te doen. U kunt een retour aanvragen door een e-mail te sturen naar info@partly.nl.
Na het aanmelden van uw retourzending heeft u 14 dagen de tijd om het product veilig en goed verpakt naar ons te versturen.

Garantieperiode
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor de meeste producten is dat minimaal 6 maanden en voor refurbished producten ten minste 12 maanden.

Herroeppingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (zie onderaan de pagina), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
De recht-van-retour periode is altijd 30 dagen. U mag uw bestelling dus zonder reden van opgaaf in deze periode aanmelden als retour.

Let op! Bij kabelscheur of andere montagefouten bij bijvoorbeeld smartphone schermen wordt er geen garantie gegeven.


Retouradres:
  

Partly.nl Retouren
Jansveld 31
3512BE Utrecht 

 

Gebruik voor uw retour het volgende bestand:
Download Retourformulier (PDF)

of

Download Modelformulier voor herroeping

iDeal Credit card Overboeking Paypal Bitcoin Bancontact Mister cash Sofort Afterpay