Apple Lightning Digital AV Adapter MD826ZM

Wij van Partly van onze aarde. Wist je dat wij bij elke 25 bestellingen een boom planten?
Lees meer
 59,99
Binnenkort beschikbaar
Beschrijving

Apple Digital AV Adapter

Toon je dia's, films, foto's en alles wat je maar op iPhone/iPod /iPad kunt bekijken op een nog groter scherm: je hd-televisie. Met de Apple Digital AV Adapter wordt alles op het scherm van iPhone/iPod/iPad synchroon weergegeven, zodat iedereen kan meegenieten van jouw apparaat op een breedbeeld-tv. Ook is het mogelijk dit te tonen op een videoprojectiescherm of ander HDMI-scherm. De Apple Digital AV Adapter ondersteunt ook video-uitvoer voor iPad, iPhone 4/4S of iPod touch (vierde generatie).

Met de Apple Digital AV Adapter kun je bijvoorbeeld apps, presentaties of websites op het scherm van je iPad synchroon op je hd-televisie of een ander HDMI-scherm weergeven in maximaal 1080p HD (films in maximaal 720p).

Bekijk diavoorstellingen en films op een groot scherm in maximaal 720p door je iPad, iPhone 4 /4S of iPod touch (vierde generatie) op een hd-televisie of HDMI-scherm aan te sluiten. De Apple Digital AV Adapter stuurt digitale audio naar schermen die dat ondersteunen.

Je kunt de Apple Digital AV Adapter via de 30-pens dockconnector op je iPad, iPhone 4/4S of iPod touch (vierde generatie) aansluiten en via een HDMI-kabel (afzonderlijk verkrijgbaar) de beelden op je HDMI-scherm vertonen.

Met een tweede 30-pens connector, die in deze adapter is ingebouwd, kun je je iPad opladen en synchroniseren terwijl deze op je HDMI-scherm is aangesloten.

Specificaties
ProductnummerMD826ZM/A
EAN0885909627653